İki Dans Festivali: Üsküdar Amerikan ve Enka Liseleri

Dans grubumuz son haftalarda çok aktif günler geçirdi. Dans grubumuzla Dans Maratonu’nun ardından iki ayrı dans festivaline katıldık.

28 Nisan Cuma günü Üsküdar Amerikan Dans ve Halk Oyunları Festivali’nde, 29 Nisan Cumartesi günü Enka Lisesi’ndeydik. İkisinde de gösterilerimizi keyifle sergiledik ve büyük beğeni topladık.
Dans grubumuzu tebrik ediyor, organizasyonlar için ev sahibi okullara teşekkür ediyoruz. Şimdi sıra bu sene 26 Mayıs Cumartesi 3.sünü düzenleyeceğimiz Sainte Pulcherie Dans Buluşması’nda! Başarılar ve kolaylıklar diliyor, herkesi hem grubumuzu hem de konuk liseleri ve dansçıları izlemeye davet ediyoruz.

26 Mayıs Cumartesi günü Sainte Pulchérie Lisesi’nde düzenlenecek olan “3. Dans Buluşması” festivalinde öğrencilerimizin bu gösterisini izleme fırsatını bulabileceksiniz. Etkinlik ile ilgili detaylı bilgi yakında lisemizin web sayfasında yer alacaktır.

daha fazla+