Fransa’da Eğitim Seçenekleri (Üniversiteler, Bölümler, Şehirler) ve Genel Kılavuz

Prosedür Dosyanızı nasıl doldurabilirsiniz? Campus France ile ilgili bilgileri şimdiden okuyun!

“Campus France” sitesinden dosyanızı doldurmak için ekteki dokümanları örnek alabilirsiniz.

Fransız Kültür Merkezi’ne iletmek üzere aşağıdaki belgeler Meral Hanım’a verilecektir.

A – “DAP Blanche” başvurusu yapan öğrencilerin dosyasında bulunması gereken evraklar : 3 üniversite seçim hakkı

1. Nüfus Müdürlüğü’nden alınacak bir doğum kayıt belgesi A Formülü

2. Banka dekontunun orijinali

Başvuru için bankaya ödenecek ücret açıklamasında adınızı, soyadınızı ve TR ile başlayan Campus France dosya numaranızı kesinlikle belirtmeyi unutmayınız. Dekont Meral Hanım’a verilecektir.

B – “DAP Jaune” mimarlık başvurusu yapan öğrencilerin dosyasında bulunması gereken evraklar : 2 üniversite seçim hakkı + 3 DAP blanche hakkı

DAP Blanche ile aynıdır.

Aşağıdaki linklerden, Campus France sitesindeki kısa bilgilere ulaşabilirsiniz :

Okullarla ilgili bilgiler için buraya ve üniversiteden olumlu cevap geldiğinde nasıl onay vermeniz gerektiğini öğrenmek için buraya tıklayınız.

daha fazla+