Fransa’da Eğitim Seçenekleri (Üniversiteler, Bölümler, Şehirler) ve Genel Kılavuz

Dosyanızı nasıl doldurabilirsiniz? Campus France ile ilgili bilgileri şimdiden okuyun!

12. sınıfta Campus France ile alakalı tüm işlemleri Ceyda Hanım öğrenciler ile birlikte yürütecektir.

“Campus France” sitesinden dosyanızı doldurmak için ekteki dokümanları inceleyebilirsiniz.

Fransız Kültür Merkezi’ne iletmek üzere dosya tamamlama sürecinde aşağıdaki belgeler Ceyda Hanım’a teslim edilecektir.

“DAP” başvurusu yapan öğrencilerin dosyasında bulunması gereken evraklar :

1. Nüfus Müdürlüğü’nden alınacak bir doğum kayıt belgesi A Formülü

2. Banka dekontu (Başvuru için bankaya ödenecek ücret açıklamasında adınızı, soyadınızı ve TR ile başlayan Campus France dosya numaranızı kesinlikle belirtmeyi unutmayınız.)

Aşağıdaki dosyalardan, Fransa’daki üniversiteler ile alakalı kısa bilgilere ulaşabilirsiniz :

daha fazla+