Fransa Başkonsolosu Radio Pulchérie’nin Konuğu

Fransa Başkonsolosu Sayın Olivier Gauvin, radyo kulübümüz öğrencilerinin davetini kabul ederek, geçtiğimiz 11 Mayıs günü radyo stüdyomuzun konuğu oldu. İşte kulübümüz için bu çok özel röportaj hakkında detaylar.

11 Mayıs Çarşamba günü, okulun 4. katındaki Radyo Stüdyosu heyecan doluydu. Herkes sabırsızlıkla Fransa Başkonsolosu’nun gelmesini bekliyordu. Geçen yıldan beri kulüp üyesi olan, “Un film une histoire” programının yaratıcısı 10. sınıf öğrencimiz Deniz, Sayın Olivier Gauvin ile röportaj yapmaktan sorumluydu. Mikrofonlara geçmeden önce, çalışma alanlarımızı, stüdyomuzu ve kayıt odamızı gösterdik.

Proust’un doğumunun 150. yıl dönümünün bir parçası olarak, yazarın ünlü anketine atıfta bulunan “İtiraflar” programı, bu yıl radyomuzda yayınlanıyor. Deniz, bu çok özel program için, gazetecilik görevini üstlendi. Soruların ardından, Sayın Olivier Gauvin, sadece üç yıldır Fransızca öğrenmekte olan Deniz’i Fransızca seviyesinden dolayı tebrik etti.

Fransa Başkonsolosu’na, kulübümüze gösterdiği ilgi ve ayırdığı zaman için teşekkür ederiz.

Deniz’i çalışmalarından dolayı tebrik ediyoruz!

Programı, çarşamba günleri 08:10’da ve her gün 14:30’da www.radiopulcherie.com adresinden dinleyebilirsiniz.