Erasmus+ ... débats sur le thème de La démocratie au lycée.

Erasmus+ Toplantısı Sainte Pulchérie’de Gerçekleşiyor!

Türkiye Avrupa Birliği Ajansı'nın desteğiyle, Sainte Pulchérie Lisesi, "Participation of Pupils at European Schools : How Democratic are our Schools for Pupils in Europe ?" başlıklı projeye katılıyor. Diğer katılımcı liselerden öğrencileri okulumuzda ağırlama sırası bizde.

Eğer okul koridorlarında Almanya’dan, Makedonya’dan, Litvanya’dan veya Romanya’dan gelen öğrenciler ile karşılaşırsanız, şaşırmayın!

27 Eylül – 1 Ekim arasında, bir hafta boyunca lisemiz, “Participation of Pupils at European Schools : How Democratic are our Schools for Pupils in Europe ?” projesi kapsamında paydaş liselerin öğrencilerini ağırlayacak. Bu hafta boyunca, atölyeler, beyin fırtınaları, sunumlar düzenlenecek. Aynı zamanda, konuklarımız, Türkiye’de özel bir Fransız lisesinde eğitimi ve İstanbul’da yaşam tarzını keşfedecekler. Bu projeye İstanbul’da katılan 60 öğrenci için dolu dolu bir hafta olacak.

Öğrencilerimize ve konuklarımıza verimli bir toplantı dileriz.

Proje programını, sosyal medya hesaplarımızdan ve 30 Eylül Perşembe gününden itibaren Radio Pulchérie’den takip edebilirsiniz.