Erasmus+ Projesi İçin Hazırladığımız Videoya Birincilik Ödülü!

Avrupa Birliği destekli Erasmus+ Stratejik Okul Ortaklıkları Projesi için öğrencilerimizin hazırladığı spot video, TÜRÇEV (Türkiye Çevre Eğitim Vakfı) tarafından düzenlenen Çevrenin Genç Sözcüleri Yarışması’nın video dalında ulusal birincilik kazandı...

İspanya’yla ve Hırvatistan’la 2014-2016 yılları arasında ortak yürüttüğümüz “Environmental Project About Sustainable Farming and Healthy Cooking Based on Ecologic Products” başlıklı proje, çevre konusunda duyarlılık bilinci geliştirmeyi ve sağlıklı beslenme alışkanlıkları kazandırmayı hedeflemektedir.

Öğrencilerimiz Erasmus+ projesi kapsamında birçok eğitici video hazırladılar. Çevreye duyarlı uygulamaları konu alan spot video, TÜRÇEV’in çevre temalı yarışmasında okulumuzu temsil ederek ulusal birincilik ödülüne layık görüldü.

Gösterdikleri başarıdan ötürü öğrencilerimizi yürekten kutluyoruz!
Bu projenin hayata geçirilmesi hususunda desteklerini esirgemeyen tüm öğrencilere, öğretmenlere, kurumlara ve kişilere teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Yarışma ile ilgili daha fazla bilgi için buraya tıklayınız.

Erasmus+ Projesi kapsamında hazırladığımız tüm videoları aşağıda bulabilirsiniz.

Erasmus+ spot videosu:

“Haydari Recipe”:

“Kısır Recipe”:

“Gözleme Recipe”:

GAIA röportajı:

Fatma Denizci röportajı:

Tuba Şatana röportajı:

EkBiçYeİç:

EkBiçYeİç şefi ile röportaj:

Aurelie Belsot röportajı:

Neolokal şefi Mak​s​ut Aşkar ile röportaj:

daha fazla+