Yeni Nesil 2000 Öğrencilerinin Lisemizi Ziyareti

7. ve 9. sınıf öğrencilerini bir araya getirmek: Sainte Pulchérie Lisesi’nde de neşe ve mizah içinde bir sabah geçirmek için mükemmel bir karışım

11 Ekim Salı günü Yeni Nesil 2000 okulunun 7. sınıf öğrencilerini ağırlamanın mutluluğunu yaşadık. Kütüphane ekibimiz ve 9. sınıflardan gönüllü ve motive 5 öğrencimiz eşliğinde yaptıkları iki eğitici etkinlikle beraber, Yeni Nesil 2000 öğrencileri, okulumuzun dinamik yapısını keşfetme imkanı buldular. İlk oyunumuz olan “kitap tombala” sayesinde okulumuz kütüphanesi ve onun birçok kaynağı hakkında bilgi sahibi oldular. Ardından 9.sınıf öğrencilerinin liderliğinde ünlü rol oyunu “Kurt Adam”ı oynadılar. Bu etkinliğin sorumluluğunu üstlenen 9. sınıf öğrencilerimiz ve Fransızca oynanan bütün oyunları başarılı şekilde takip eden minikler de akran dayanışmasına güzel bir örnek oluşturdular. Bütün öğrencileri tebrik ederiz.

Kasım ayında Yeni Nesil 2000 İlköğretim Okulunun 8. sınıf öğrencilerini, okulumuzu daha detaylı bir şekilde tanıma fırsatı bulmaları için ağırlayacağız. Belki bu ziyaret sonrasında onlar da sıralarımıza katılmayı hevesle beklemeye başlarlar!