Dans Maratonu’nda Yaşlı Hanımların Zaferi!

Hande Ermiş’in eğitmenliğindeki dans grubumuz dans maratonuna damgasını vurdu…

Lisemiz dans grubunun bu seneki gösterilerinin konusu sıkılan yaşlı hanımların dans etme hayalleri! Bu performanslarıyla lisemizin “yaşlı hanımları” 21 Nisan Cumartesi günü düzenlenen liselerarası dans yarışması Dans Maratonu’nda “Kadıköy Kültür Sanat Derneği Özel Ödülü”nü almaya hak kazandılar. Caddebostan Kültür Merkezi’nde düzenlenen yarışmada gösterilerini de ilk kez sergileme fırsatı bulan öğrencilerimizde ve tüm katılımcı okullarda heyecan doruktaydı. Melda Sancar, Deniz Eskenazi, Begüm Balibaşa, Hazal Kapıkıran, Nora Şirinoğlu, Sezgi Çekici, Alara Biber, Katia Haviters, Deniz Ertan’dan oluşan ekibimizi tebrik ediyoruz. Bize teknik yardımda bulunan Ceyda Arık, Artun Mimar ve Kaan İnal’a da ayrıca teşekkür ediyoruz.

26 Mayıs Cumartesi günü Sainte Pulchérie Lisesi’nde düzenlenecek olan “3. Dans Buluşması” festivalinde öğrencilerimizin bu gösterisini izleme fırsatını bulabileceksiniz. Etkinlik ile ilgili detaylı bilgi yakında lisemizin web sayfasında yer alacaktır.