Medyatek, size 2024 yılında mutlu bir yıl diler...

Medyatekte Yıl Sonu Etkinlikleri

Artık bir gelenek haline gelen medyateğin takviminde, bu sene de eğitim kadromuzun kitap önerileri öğrencilerimizin güzel sunumlarıyla birleşti.

“Başarılı, barış dolu, seyahatlerin bol ve keyifli olduğu, sıcak insan ilişkileriyle sarmalanmış neşe dolu bir 2024 senesi temenni etmek amacıyla bu temalarda kitaplar ya da filmler önerdi bizlere eğitim kadromuz. Kasım ayının sonundan itibaren aralık tatiline kadar her gün sabırla bir kutucuğu açan öğrencilerimiz, yetişkinlerin özel bir not ile kişiselleştirdiği bu kitapları sundular ve @sp_mediatheque instagram hesabımızda bu sunumların videolarını her gün sizlerle paylaştık. Öğretmen ve öğrencilerimiz arasında kitaplar aracılığıyla kurulan bu anlamlı bir köprünün videolarına yine aynı hesabın öne çıkanlar bölümünden ulaşabilirsiniz.

Yılın son ayının son haftasını birbirinden keyifli ve yaratıcı etkinliklerle kapattık. Fransızca öğretmenimiz Mme Anne ile el işi atölyemizde bu sefer nakış işlemeye bir giriş yaptık. Görsel sanatlar öğretmenimiz M. Umut ile medyateğin ‘tutulan dilekleri gerçekleştiren’ efsanevi yılbaşı ağacına yeni yıldan beklentilerimizi doodle resim tekniği ile manifest ettik. Ve son olarak tarih öğretmenimiz Lale Hanım ile ortaklaşa hazırladığımız Kahoot Yarışmasında ardımızda bıraktığımız 2023 senesi dünya ve Sainte Pulchérie Lisesi gündemi hakkında yarışmacılarımıza eğlenceli sorular sorduk.

Amacımız geçirdiğimiz bu zorlu seneyi keyifli bir şekilde sonlandırmaktı ve amacımıza ulaştığımızı düşünüyoruz.
Bu vesile ile sizlerinde yeni yılını kutlar sağlık ve esenlik dolu bir 2024 senesi dileriz.”

Medyatek Ekibi