Büyükada Kaynaştırma Etkinlikleri Detaylı Bilgi

Hazırlık sınıfları kaynaştırma etkinliklerimiz devam ediyor. Öğrencilerimiz iki günlerini öğretmenleri eşliğinde Büyükada’da geçirerek, çeşitli etkinliklere katılacak ve böylece birbirlerini daha iyi tanıma olanağını bulacaklar.

Büyükada Gezi Programı:

Haz. A ve B:

Lise’den Gidiş: 22.11.2021 Pazartesi Günü Kabataş’tan 10.05 vapuruyla Büyükada’ya hareket edecekler. Ada’ya varış saati: 11.50’dir.

Dönüş: 23.11.2021 Salı Günü Büyükada’dan 12.05 vapuruyla Kabataş’a hareket edecekler.

Kabataş’a varış sati: 13.55’tir. Öğrenciler Lise’ye servisle dönüp, Lise çıkış saatine yetiştirecekler.

Haz. C ve D:

Lise’den Gidiş : 25.11.2021 Perşembe Günü Kabataş’tan 10.05 vapuruyla Büyükada’ya hareket edecekler. Ada’ya varış saati: 11.50’dir.

Dönüş: 26.11.2021 Cuma günü Büyükada’dan 12.05 vapuruyla Kabataş’a hareket edecekler.

Kabataş’a varış saati: 13.55’tir. Öğrenciler Lise’ye servisle dönüp, Lise çıkış saatine yetiştirecekler.

Önemli not – Dönüş:

Öğrencimizin Büyükada’dan dönerken:
* ya Kadıköy iskelesinde inmesi
* veya adadan vapurla Bostancı’ya gitmesi
mümkün olacaktır.

Sayın Velilerimiz ve Öğrencilerimiz;

Bunun için, öğrencimiz yola çıkmadan ÖNCE M. Julian’a bir dilekçe vermelidir (Bu da demektir ki; Haz. A ve B için 22 Kasım Pazartesi Sabahı – Haz. C ve D için 24 Çarşamba veya 25 Perşembe Sabahı). Bu dilekçede; öğrencinin sınıfı, adı ve soyadı, kullanacağı vapuru VEYA ineceği durağı çok net bir şekilde belirtmesini rica ediyoruz. Ve tabii ki de, tarafınızdan imzalanmış olması gerekmektedir.

Bu dilekçe, M.Julian’a elden verilmesi gerekiyor (e-posta yoluyla değil).

Öğrencilerimizin o günkü faaliyetlerini, o günün akşamı SPresse Instagram hesabımızdan izleyebileceksiniz.

Gezi ücretinin, Akbank Bankası Beyoğlu Şubesi’nin,

IBAN NO: TR15 0004 6000 3988 8000 2529 33

Alıcı:  Özel Sainte Pulcherie Fransız Lisesi

Açıklama: Haz.X – Okul numarası İsim Soyisim – Büyükada

yazılacak şekilde banka hesabına yatırılması rica olunur.

SPresse