Beyaz Gezi Fransa’nın Kuzey Alpleri’nde

Bu sene 19. sunu düzenlediğimiz kayak kampımız 14-21 Ocak 2017 tarihlerinde La Toussuire-Les Sybelles bölgesinde olacaktır.

Les Sybelles bölgesi 6 istasyonu kapsayan Maurienne, Saint-Sorlin-d’Arves, Saint-Jean-d’Arves, Saint-Colomban-des-Villards, les Bottières, le Corbier ve la Toussuire kasabasından oluşmaktadır. Les Sybelles bölgesi 1100 ve 2620 m arası yüksekliktedir ve 310 km’lik kayak yolu üzerinde 127 pistten faydalanma imkanı vardır.

Öğrencilerimiz Ecole de ski Français öğretmenlerinden tam gün kayak veya snowboard dersi alacaklar ve grub halinde kayacaklardır.

Beyaz Gezinin amaçları:

• Kayak sporunu sevdirmek, öğrencileri her yaşta yapabilecekleri bu sporla tanıştırmak, kayak kamplarıyla öz güvenlerini geliştirmektir.
  • Öğrenciler bu geziyle Fransa’nın yeni bir bölgesini ve yöresel kültürlerini tanıma, yabancı dillerini kullanma olanağına sahip olacaklardır.
  • Bunun yanı sıra öğrenciler spor kültürü ve disiplinine uygun davranışlar sergileyeceklerdir.

14-21 Ocak 2017 tarihindeki kayak kampımıza her seviyeden öğrenci başvurabilir.
Kontenjanımız 24 öğrenci ile sınırlıdır. Beyaz Gezi ile ilgili detaylı bilgi almak isteyen velilerimiz Sorumlu Müdür Yardımcısı Filiz Gentric ile görüşebilirler.