Bahçemizde Cadılar Bayramı Kutlamaları!

22 Kasım'da, okulumuzun ön bahçesinde, unutulmaz bir Cadılar Bayramı etkinliği öğrencilerimiz önderliğinde düzenlendi. "Trick or treating" ve yarasa avı ödülleri, balkabağı boyama ve en iyi kostümlerin belirlendiği büyük çaplı bir yarışma... Etkinliğin detaylarını öğrencilerimiz kaleme aldı.

“Okul senesi başladığından beri planladığımız Cadılar Bayramı etkinliğinde, herkes ayrıca çaba sarf edip göz alıcı kostümlerle geldi ve Cadılar Bayramı hayal edebileceğimizden çok daha güzel geçti. Kutlamalar sırasında Kayra’yla beraber “trick or treating” ve yarasa avı ödüllerini (lolipopları) dağıttım. Birbirinden güzel kostümleri, o heyecanı – ve bazı mafya babalarının lolipop çalmaktaki ısrarını – görünce, onca emeğimizin her şeye değdiğini fark ettim. Okul bahçesinde; Beetlejuice’dan Loki’ye, Victoria dönemi Princess Peach’ten Princess Bubblegum’a, Kermit’ten Recep İvedik’e, Rapunzel’den Muz’a kadar herkesi bir arada farklı karakterler olarak görmek, kaçırılmaması gereken sahnelerden biriydi… Sizlerin de benim gibi unutulmayacak bir gün geçirmiş olmasını umuyor ve bir sonraki etkinliğimizde tekrar görüşmeyi diliyorum.”

Comité Culturel Başkanlarından Yasmin

“Balkabağı Boyama etkinliği için standımızda hazır bulundurduğumuz boya, fırça ve 10 minik balkabağımızla öğrenci arkadaşlarımızın bahçeye doluşmasını bekledik. İlk gelen 10 kişi, isimlerini bize yazdırıp diledikleri gibi seçtikleri balkabaklarını boyamaya başladılar. Etkinlik boyunca, balkabakları ve boyalarıyla istedikleri yerde etkinliği tamamlayan kişilerin balkabaklarının kurumasına ben göz kulak oldum. Boyama yapanları izleyip onlara gözetmenlik yapmak gerçekten çok güzel bir deneyimdi. Balkabaklarına göz kulak olma görevini üstlendiğim için katılımcıların bana teşekkür etmesi de ayrıca içimi ısıttı. Bu etkinlik; samimi, eğlenceli ve şirin bir ortam yarattı ve ben de boyama yapan arkadaşlarım kadar eğlendim. Balkabakları kuruduğunda ise, Komite üyeleri olarak toplandık ve kazananımıza ödül olarak Tobleron çikolatası verdik. Etkinliğimizi böylece güzel bir şekilde sonlandırdık.”

Comité Culturel’den Cansu

“Okulda yaptığımız cadılar bayramı kutlamasında, arkadaşlarımız için birçok etkinlik hazırladık. Etkinliklerle ilgilenmek ve bu etkinliklerin katılanlar tarafından ne kadar ilgi çektiğini görmek bizim için çok güzel bir deneyimdi. Bu etkinliklerden biri, kostüm yarışmasıydı. Bu yarışmaya katılım beklenenden çoktu. Bu kadar çok kişinin etkinliği ciddiye alarak kostümleriyle gelmesi, benim için inanılmaz mutlu ediciydi. Kostümlerin hepsi üzerinde uğraşılmış ve birbirinden güzeldi. Tüm katılımcılar çok hevesli, heyecanlıydı ve aynı zamanda, kalabalık ve sesten dolayı yanlış yazdığım isimlerini düzeltirken de, çok sabırlılardı! Tüm öğrenci arkadaşlarımıza ve değerli öğretmenlerimize muhteşem kostümleriyle olan katılımları için teşekkür ediyoruz. İyi olan kazansın!”

Comité Culturel’den Naz