Est-ce que ce sera toi ?

Ayın Öğrencisi !

Parlak öğrenciler, yalnızca okuldaki çalışmalar, notlar veya bir projeye verilen emekler ile değil, çok daha kapsamlı özelliklerine göre seçilseydi... "Ayın Öğrencisi" başlığı altında, öğrencilerimizden biri 30 gün boyunca projektörlerin altında olacak.

Okula dönüş haftasında lisemizin duvarları bu yeni projenin afişleriyle süslenmişti. İşte bazı açıklamalar:

Öğrenci Komitesi her ay her düzeyden “Ayın Öğrencisi”ni kurayla belirleyecek. Böylece bir ay boyunca, bu öğrencinin kişiliğini, fikirlerini, tutkularını, hayallerini, isteklerini, çeşitli röportajlar, makaleler, Instagram yayınlarıyla keşfetme imkanı bulacağız. Mizah ve hayalgücüyle, bir öğrencinin kişiliğinin gizli yönlerini keşfetmeye davet ediyoruz.

Öyleyse, Aralık ayında belirlenen “Ayın Öğrencisi” kimmiş, öğrenelim…

Detaylar için Instagram sayfamızı takibe alın.