7.Dayanışma Koşumuzu Gerçekleştirdik

Öğrencilerimize yardımlaşma ve dayanışmanın önemini kavratmak ve bu yönde onları teşvik etmek amacıyla düzenlediğimiz, gelirini MS Multipl Skleroz derneğine bağışladığımız 7. Dayanışma Koşumuzu gerçekleştirdik.

Okulumuz öğrencilerinin yardımlaşma olgusunu geliştirmek amacını taşıyan 7.Dayanışma Koşumuzu, 17 Mayıs’da Emirgan Parkı’nda düzenledik. 6X1000 m bayrak koşusu olarak düzenlediğimiz, dayanışma ve birlikteliğin insan hayatındaki önemini vurgulayan bu etkinliğimize bütün sınıflardan toplam 114 öğrenci ve 12 öğretmen katıldı. Hep beraber 126 km yol koştuğumuz bu etkinliğimizden toplanan bağışların bu seneki hedefi MS Multipl Skleroz derneğinin hastalıkla mücadele çalışmalarına katkıda bulunmaktı. (MS, beyin ve omuriliğin, merkezi sinir sisteminin bir hastalığıdır)

Koşu sonrasında öğretmen ve öğrencilerimiz hep birlikte Emirgan Parkı’nda piknik yaparak keyifli bir gün geçirdik. Hatta pikniğin sürpriz bir konuğu bile vardı…

Bu dayanışma koşusunda yer alan, katkıda bulunan, bütün öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.Gelecek yıl da bu yararlı etkinliğimizde tekrar bir arada olmayı diliyoruz.