6. Meslek Tanıtımı ve Kariyer Günü

Öğrencilerimizin kariyer planlamasında önemli bir yere sahip olan Sainte Pulchérie Lisesi geleneksel “Meslek Tanıtım ve Kariyer Günü” 6. yılında!

18 Şubat 2014 Salı günü gerçekleşecek bu etkinlik, TV programcısı, gazeteci ve yazar Uğur DÜNDAR’ın “Hayata İlk Adımlar” adlı konferansı ile açılacak. Sayın Uğur Dündar değerli deneyimlerini öğrencilerimizle paylaşırken, kariyer planlama, hedef belirleme ve kişisel gelişim hakkındaki bilgilerini de aktararak bizleri onurlandıracaktır.

Etkinliğin ikinci etabında ise, öğrencilerimiz çeşitli meslekler, üniversitelerin lisans ve yüksek lisans programları ve günümüz iş dünyasının mezunlardan beklentileri hakkında bilgi sahibi olmak amacıyla, konuk katılımcı profesyonel ve akademisyenlerle bir araya gelecektir.

Öğrencilerimizin mesleki tercihlerinde önemli rol oynadığını düşündüğümüz “Meslek Tanıtım ve Kariyer Günü”nde görüşmek üzere!