Genç Fidanlar, Köklü Ağaçlar

24.Türkiye Ulusal Felsefe Olimpiyatında Ahmet Mansur Tural birinci oldu.

24. Türkiye Ulusal Felsefe Olimpiyatında bu yıl birinciliğe hak kazanan öğrencimiz Ahmet Mansur Tural okulumuz ev sahipliğinde 15 Ocak 2020 tarihinde gerçekleşen Ödül töreninde birincilik madalyasını aldı.

Okul Müdürü Alexandre Abellan ve Okul Müdürü Türk Baş Yardımcısı Mina Akcen’in açılış konuşması yaparak açtığı ödül töreni Sainte Pulcherie Fransız Lisesi Felsefe Öğretmeni Dr. Nimet Küçük, Türkiye Felsefe Kurumunu temsilcisi Prof. Dr. Hülya Şimga, Türkiye Felsefe Kurumu Çocuklar için Felsefe Birimi Başkanı Nuran Direk, , IPO temsilcisi Sona Küçükyan’ın konuşmalarıyla devam etti. Öğrencilerimiz Sarin N. ve Berfin Su Y.’nin müzik dinletisinin ardından TFK Çocuklar için Felsefe Birimi Başkan Yardımcısı Gülşen Öz, ilk on dereceyi alan öğrencilerle bir söyleşi gerçekleştirdi.

Söyleşinin ardından ilk üç dereceyi alan öğrenciler madalyalarını aldılar. İlk on dereceye giren tüm öğrencilere Türkiye Felsefe Kurumu tarafından verilen hediyelerin ardından tören toplu bir fotoğraf çekimi ile son buldu.