2021’i Güzellikle Bitirirken: Medyateğin Takvimi

Sabırsız çocukları Noel gününe kadar oyalamak için Germen kültüründe bir Noel takvimi eğlencesi vardır. Bu sene de Sainte Pulchérie Lisesi'nin Medyatek öğretmenlerinin yaratıcılığı ve hayal gücü sayesinde kendine özgü bir Noel takvimi oldu! 2021 yılının son günlerini saymak için şaşırtıcı bir proje...

Aralık ayı boyunca, Medyatek kitapları ve filmleri okulumuzun değerleriyle bağdaştırılarak, eğitim kadromuzun 28 üyesinden tamamen öznel görüş ve tavsiyeler alındı… Böylece Medyatekte dev bir Noel takvimi oluşturuldu. Her gün, kutulardan biri, farklı bir öğrenci tarafından açıldı; kutuların içinde çikolalata değil, okulumuzun değerleri süzgecinden geçirilmiş kitap ya da film tavsiyeleri vardı. Bu temel değerler: iyi yüreklilik, yaratıcılık, angajman, cesaret ve disiplin.

Her gün takvimin açılma anı, Medyatek’in Instagram Story bölümünde paylaşıldı. Önerilen kitaplara iliştirilen notlar öğrenciler tarafından okundu ve bunlar video olarak Instagram’da paylaşıldı.

Projeye ilişkin fotoğrafları, kitap ve film önerilerini merak ediyorsanız, bu linke tıklayın.

Medyatek ekibine bu güzel proje için teşekkür ederiz.

Herkese güzel bir yıl sonu kutlaması diliyoruz.