12. Sınıf Öğrencilerimizden İris ve Duru Litvanya’daki Konferansa Katılıyorlar

Erasmus + projesi kapsamında yürütülen etkinlikler son hızla devam ediyor. Son olarak, işbirliklerimizden biri olan Litvanya'daki okulun gerçekleştirdiği uluslararası çevrimiçi konferansa, 12F sınıfından İris ve Duru ile katılıyoruz.

7 Mayıs 12:00-13:00 saatlerinde Litvanya’da düzenlenecek uluslararası çevrimiçi konferansın başlığı “Monument to Language and Book”.

İngilizce dilinde gerçekleşecek bu konferansa; İris, “What is the impact of literature on people’s comprehension of democracy ?” başlıklı denemesiyle; Duru ise “What is the importance of language and literacy in creating a successful world citizen?” denemesiyle katılıyor.

Erasmus + projesine katkıları ve çabalarından ötürü İris ve Duru’ya teşekkür ederiz.