12. Sınıf Masterclass: Martin Robichaud ile Üniversiteye Hazırlık

Martin Robichaud, kariyerinin yaklaşık 15 yılını, Kanada'nın en iyi üniversitelerinden Ottawa Üniversitesi'nde, eğitim tercih sürecinde bulunan uluslararası öğrencileri ve ailelerini destekleyerek geçirdi. Sainte Pulchérie Fransız Lisesi, Martin Robichaud'yu liderlik konulu bir Masterclass için ağırlamaktan büyük bir onur duymakta. "Kendinizi Başarıya Hazırlamak: Liderlik Nedir Ve Neden Önemlidir?

İngilizce olarak düzenlenen 12OPE Masterclass’ın 4. yılında, konuk öğretim üyesi Martin Robichaud, öğrencilerimizin üniversite kariyerleri ve ötesi için çok önemli olan temel kavramlarıyla araçları keşfetmelerine olanak tanıyacak. Bu kavramları keşfetmek ve uygulamaya koymak, öğrencilerimize, okulda ve hayatta daha başarılı olma yetisi kazandıracaktır. Masterclass’ın amacı: Bu araçları okumalar yoluyla tanıtmak, ardından etkileşimler, konuşmalar ve son olarak sentetik bir sunum yoluyla pratiği geliştirmektir.

Masterclass, 11-24 Şubat 2022 tarihleri ​​arasında gerçekleşecektir.

Kariyerinde ve araştırmalarında, Martin Robichaud, eğitim sürecinde bir sonraki aşamaya geçmek isteyen öğrenciler ve genç yetişkinler üzerine odaklanır. Bir yönetici ve eğitim koçu olarak, güven oluşturmak ve birlikte çalıştığı bireyleri başarılı olmaları için güçlendirmek için koçluk ilkelerini kullanır.