Ajanda | Aylık Ajanda >

Zafer Bayramı

Pratik Bilgiler

Veli Görüşme Günleri

Resmî yönetmelikler çerçevesinde, okulumuzun muhatabı sayın (...)

Ders Programları

Aşağıda yer alan sınıflara tıklayarak her birinin ders programına (...)

Eğitim Kadrosu

Her seviye ve sınıfın, derslere göre öğretmen kadrosu aşağıda (...)

Yükseköğretime Hazırlık Aşamaları

Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisi, öğrencilerimizin Türkiye, (...)

Okul Tanıtımı ve Bilgilendirme Toplantısı

Sainte Pulchérie Lisesi’nde tanıtım günleri başlıyor! 1 Haziran Çarşamba günü (...)

TEOG Puanı Hesaplama

Özel Fransız Liselerinin Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Genel (...)

Neden Sainte Pulchérie Lisesi’ni Seçiyorum?

1 - Veli-Okul İletişimi Hazırlık sınıfları 4 şube olup, toplam öğrenci kontenjanı (...)

Videolarla Hazırlık Sınıfı Öğretmen ve Öğrencileri!

Sainte Pulchérie Lisesi hazırlık sınıfı öğretmen ve öğrencilerini videolarla (...)

Güncel Konular | Bütün Güncel Konular >

Focus : Mayıs

10. sınıf öğrencilerimiz İdil ve Emre’nin sunduğu yılın son Focus programını sizlerle paylaşıyoruz.
Afrika Gecesi’ne ayırdığımız bu bölümde caz korosu, tasarım, dans ve müzik (...)

Törenler ve Tarih

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı

Güzel bir ilkbahar günü tüm öğrenciler ve öğretmenler 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlamak üzere okul bahçesinde toplandılar.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve (...)

25 may.

Sainte Pulchérie Lisesi Frankofon MUN Kulübü Galatasaray Lisesi’nin Sultani’16 Konferansı’nda Parladı!

13-15 Mayıs tarihleri arasında okulumuz Fransızca MUN Kulübü’nden 8 öğrenci, 4.sü düzenlenen Galatasaray Lisesi Sultani Konferansı’nda olağanüstü başarılı olmuş ve dikkatleri (...)

23 may.

95.Cacharel’in Mezunlarımızla Yaptığı Röportajlar: Vol. 5 Eda Günay

Cacharel, Sainte Pulchérie Lisesi’nin 170. yılına özel mezunlarımızla özel bir moda çekimi gerçekleştirdi. Haftalık olarak yayınlayacağımız bu keyifli videolarda mezunlarımızı okul (...)

Sürdürülebilir Yaşam
20 may.

"Anadolu’da Bir Kızım Var" Eğitim Bursu Projesi

Sainte Pulchérie Lisesi kuruluşunun 170. yılında Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ile "Anadolu’da Bir Kızım Var" bağış projesini başlattı.
Oyuncu Ceyda Düvenci ve Serkan (...)

18 may.

Kültür ve Edebiyat Sempozyumu ve 7. Makale Yazma Yarışmasının Ardından...

Bu yıl kültür ve edebiyat sempozyumumuz müzik ve edebiyat severleri bir araya getirdi. Bu gece vesilesiyle gelenekselleşen makale yarışmamızın ödülleri de sahiplerini buldu. (...)