“Your Europe, Your Say 2017” Yaklaşıyor!

Sainte Pulchérie Lisesi öğrencileri 30 - 31 Mart 2017 tarihlerinde Avrupa Birliği’nin başkenti Brüksel’e giderek Türkiye’yi temsil etme ve oradaki politikacılarla görüşlerini paylaşma imkanı bulacaklar...

Avrupa Ekonomik ve Sosyal Komitesi, Avrupa Birliği’ne üye veya aday 33 ülkede bulunan çeşitli ortaöğretim kurumlarından 100’ü aşkın öğrenciyi Brüksel’de ağırlayacak. Ülkelerini temsil edecek öğrenciler “Your Europe, Your Say ! 2017” (#YEYS2017) hareketi kapsamında düzenlenecek “Avrupa Birliği 60 yaşında: Sıradaki adım nedir?” temalı tartışmalara katılacaklar. Bu buluşma Avrupa Ekonomik Topluluğu’nun 60. kuruluş yıl dönümü vesilesiyle organize edilecektir.

“Your Europe, Your Say ! 2017” kapsamında oluşturulan Gençlik Komitesi’ne katılma şansı yakalayan okulların listesini aşağıda bulabilirsiniz.

daha fazla+