Ve Pontivy’deyiz!

Hava limanına kadar okul servisimizle, uçakla Paris’e ve otobüsle Pontivy’ye kadar olan zevkli bir yolculuk...

Paris-Pontivy yolculuğu boyunca geçen otobüs yolculuğunda uyuyan pek olmadı! Zira, arkadaşlar arası hoş sohbetler, onları bekleyen fransız rkadaşlarını ve ailelerini düşünmenin heyecanı, oyunlarla geçen bir yolculuk… Kısacası hoş bir ortamda geçen bir yolculuk ve Pontivy’ye varış.

İşte ilk tanışma anı! İlk başta biraz utangaçlık ve çekingenlik vardı ama arkadaşlarının ve ailelerin sıcak karşılaması hepsini unutturdu… Sonrası,
dostça gülümsemeler!

Daha sonra her öğrencimiz arkadaşları ve aileleriyle evlerine döndüler. Beraber geçirecekleri hafta sonundan sonra, pazartesi sabahı buluşmamızda ilk izlenimleri öğrenme imkânımız olacak. Bakalım 24 saat tamamen fransızca konuşularak geçen iki gün nasıldı!