University College London ve University of British Columbia Tanıtımı

2018’de en iyi üniversiteler klasmanında 6. olan İngiltere’nin University College London (UCL) üniversitesi ile 21. olan Kanada’nın University of British Columbia (UBC) üniversitesinin yetkilileri öğrenci ve velilerimiz ile tanışmak ve tanıtımlarını yapmak için okulumuzdaydı.

11. ve 12. sınıf öğrenci ve velilerimizin katılımıyla gerçekleşen sunumların ilk konuğu Kanada’nın en köklü üniversitelerinden biri olan University of British Columbia’ydı. 25 Eylül günü gerçekleşen bu sunum, üniversitenin Asya&Avrupa bölgesi öğrenci kabul birimi müdürü Sayın Orçun ALTINTAŞ tarafından yapıldı.

UBC’nin ardından, dünya klasmanında ilk 10’da yer alan İngiliz University College London’ın tanıtım sorumlusu Sayın Christophe CASTIGLIONI ve üniversitenin Türkiye’deki başvurularından sorumlu Sayın Pelin AKÇAY 4 Ekim’de konuğumuz oldu.

Her iki sunumda da UBC ve UCL’ye kayıt olmaya hak kazanan 2018 mezunlarımızın kayıt kabul süreci ile genel başvuru koşullarına dair katılımcıların ihtiyaç duyduğu bilgiler paylaşıldı.