UCPA’da Yaz Kampı!

Tatil, güneş, deniz, su sporları ve arkadaşlar... %100 tatil yaparak Fransızcanızı geliştirmeniz "Mavi Yaz Okulu"nda mümkün! Merak ettiğiniz her şeyi bu makalede bulabilirsiniz!

“Mavi Yaz Okulu” İle Eğlenerek Fransızcanızı Geliştirin

Sainte Pulchérie Fransız Lisesi, Datça UCPA’da keyifli bir atmosferde düzenlediği yaz okulunda Fransızca dilini ilerletme ve deneyimleme fırsatı sunuyor. Zengin ve öğretici bu eğitim programı UCPA ve Sainte Pulchérie Fransız Lisesi işbirliğiyle hazırlandı.

Sabah saatleri, dinamik ve etkin bir yaklaşımla Fransızca dersleri yapılırken, öğleden sonraları UCPA’nın profesyonel animatörleriyle su sporlarına ayrılacaktır.

Sıkılmadan yeni ders yılına hazırlanmak için ayrıcalıklı bir mekanda çok sayıda eğlenceli, sportif ve kültürel aktiviteler sizleri bekliyor.

2 Haftalık Yaz Okulu Günlük Programı:

• 3 saat Fransızca dersi
• 3 saat Fransızca spor (katamaran, sörf, kano, stand up pedal)
• 1 saat Fransızca veya İngilizce yoga
• 3 saat Fransızca akşam etkinlikleri veya
• 2 akşam Datça şehir merkezi gezisi

Mavi Yaz Okulu: 13-27 Temmuz 2019
İstanbul’dan Datça’ya hareket 13 Temmuz 2019 tarihinde Sabiha Gökcen Havalimanından Türk Hava Yolları, Anadolu Jet uçağı ile saat 08.30’dir.
Öğrencilerin en geç saat 06.15’de THY kontuvarında hazır bulunması zorunludur.

Dalaman’dan İstanbul’a hareket 27 Temmuz 2019 tarihinde Sabiha Gökcen Havaalanına THY,Anadolu Jet uçağı ile 19.35’te olup İstanbul’a varış saat 20.50’tır.
Öğrencilere giderken ve dönüşte Büşra Bölükbaşı eşlik edecektir.
Dönüşte veliler, öğrencileri havaalanından alacaklardır. Kendi imkanıyla dönecek öğrencilerin velilerinin Güler Kayhan’a bildirmesi gerekmektedir.

İletişim numarası: 0530 66 41 774

Yaz okuluna katılacak öğrencilerin yanlarında getirmesi gereken araç ve gereçler
1) NÜFUS CÜZDANI
2) Gerekli ilaçlar