52. TÜBİTAK Liseler Arası Yarışma kapsamında proje hazırlayan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Öğrencilerimizden; Defne ve Öykü, “Maske Kontrol Testlerinde ‘Isı Geçişi’ ve ‘Kütle Kaybı’ Yasalarının Kullanılması”; Selin ve Elif, “Güneş Takip Sistemli Cam Paneller: Evinizde Enerji Tasarrufu”; Rüya ve Ömer, “Ultrasonik Sensörlerle Oftalmolojik Hastalık Geçiren Köpeklerin Görmesini Sağlamak”; İrem ve Derin, “Sağlıklı Yaşam Eğitimi Düzeyi: Pandemi Döneminde Gençlerin Ruh ve Beden Sağlığını Ne Ölçüde Etkiler?; Selen ve Selim, “Metabolik Kemik Hastalıklarında Kök Hücre Tedavisinde Kullanılacak Manyetik Alçı” isimli projeleriyle katılmışlardır.

Defne ile Öykü ve Selin ile Elif seçilen 180 projenin arasında yer alıp ikinci aşamaya geçmişlerdir.

Öğrencilerimiz, jürilere, 25-26 Mart tarihlerinde projelerini sunacaklardır.

Başarılar dileriz.