Trekkingden Döndük !

Okulumuzda 24-28 Ekim tarihleri arasında düzenlediğimiz " 2. Sigara Bağımlılığını Önleme Haftası" etkinliklerinin son etabını 10-11-12 Kasım günlerinde trekking gezisine giderek tamamladık.

Okulumuz rehber öğretmeni Defne SATGAN ve beden eğitimi öğretmeni Aziz ALPARSLAN eşliğinde gönüllü bir grup öğrenci, 10 Kasım Perşembe günü saat 14.30’da Yalova’ya gitmek üzere okulumuzdan hareket etti ve Yalova’daki 1,5 saatlik yürüyüşün ardından konaklama yerine ulaştı.

Bu etkinlik kapsamında öğretmen ve öğrenci ekibi, Cuma sabahı kahvaltının ardından trekking yapılacak bölgeye hareket edip, tüm gün yürüyüş yaptıktan sonra akşam yemeğini ulaştıkları köyde yediler ve sonra konaklama yerine geri döndüler.

Cumartesi sabahı kahvaltıdan sonra yine küçük bir yürüyüşün ardından öğrencilerimiz saat 11.30’da Yalova-Yenikapı deniz otobüsüyle yorgun ama keyifli bir şekilde İstanbul’a geri döndüler.