Tiyatro Kulübümüz Turnede!

Gösteri sezonu Ankara Fransızca Tiyatro Festivali ile başlıyor. 22 kişilik tiyatro grubumuzun geçmiş senelerde kazandığı başarıları tekrarlayacağını umuyoruz.

Fransızca tiyatro kulübü öğrencilerimiz 11. Fransızca Tiyatro Festivali “Tevfik d’Or”a katılmak üzere Ankara’ya gideceklerdir. Bu yıl seyahatimiz 9 Mayıs Çarşamba günü saat 12.40’ta Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan başlayacak, (öğrenciler her günkü saatte okulda olacaklar ve okulumuzdan servislerle havaalanına gideceklerdir) dönüş ise 13 mayıs Pazar günü saat 13.00’te Sabiha Gökçen Havalimanı’nda olacak şekilde gerçekleşecektir.

Tiyatro kulübümüzün, Georges Bizet’nin Carmen operasından ve Prosper Mérimée’nin aynı adı taşıyan eserinden esinlenerek hazırlamış olduğu bu gösterisi ilk defa izleyicilerle buluşacaktır. Henüz çok fazla deneyimi olmayan 22 kişilik komedyen ekibimiz, bizleri, bu hafif dram, trajik komedi karışımı eserin içine sürükleyerek, etkilemeye çalışacaklar, operetlerin Endülüs’ünde bir gezintiye çıkaracaklardır.

Oyun, 17 Mayıs Perşembe günü 19.30’da Galatasaray Lisesi’nde, 16 Mayıs Çarşamba 19.30’da aileler ve yakınlar için Sainte Pulchérie Lisesi’nde ve 23 Mayıs Çarşamba günü de yine lisemizde tüm öğrencilerin önünde sergilenecektir. Hepinizi bekliyoruz !