SPARC, Entrepreneurship ödülüne layık görüldü!

SPARC, 21-22 Kasım tarihlerinde, FRC takımı 4th Dimension tarafından online olarak düzenlenen İzmir Pre-Season etkinliğine katıldı. Farklı ülkelerden de takımların katıldığı bu etkinlik, dönem sonu katılacakları yarışmaya öncü bir etkinlik olarak, takımlara, online yarışma tecrübesi kazanmasını sağladı. Ayrıca, ekibimiz, sosyal ve chairman sunumlarıyla Entrepreneurship ödülüne layık görüldü.

İzmir Pre-Season etkinliğinde her takım; sosyal, chairman, mekanik ve güvenlik olmak üzere toplam 4 sunum hazırladı ve yaptığı sunumları First tarafından onaylanmış jürilere sundu. Etkinlikte toplam 30 takım yarıştı ve 10 ödül verildi. SPARC sunumunda sosyal ve chairman sunumlarını halkla ilişkiler ekibi yaptı. Bu sunumları özellikle takıma yeni gelen üyelerimiz üstlendi, SPARC’ı en iyi şekilde temsil etmek için çok çalıştılar. Sunumlarıyla jüriyi etkilemeyi başaran ekibimiz Entrepreneurship ödülünü aldı.

Entrepreneurship Ödülü: Takım hedeflerini gerçekleştirebilmek için girişimcilik ruhunu gösteren ve en iyi iş planı çerçevesini  gerçekleştiren takıma verilir. SPARC olarak Sainte Pulchérie Lisesi’ni başarıyla temsil etmiş olmak bizi çok gururlandırdı. Başarının emek ve azimle geldiğini bir kere daha hatırlatan bu etkinlik, tüm dünyanın yaşadığı zorlu süreçte çalışmalarının devam edebilmesi için SPARC ekibine motivasyon oldu.

SPARC’a böyle güzel bir tecrübe yaşattıkları için 4th Dimension takımına ve tüm etkinlik ekibine çok teşekkür ederiz.

“Unutmuyoruz ki karşımıza çıkan engeller, bizi başarıya ulaşmaktan alıkoyamaz.” diyen SPARC, pandemi koşullarına kendisini adapte ederek çalışmalarına devam ediyor.

2020 İzmir Pre-Season etkinliğinde okulumuzu başarıyla temsil etmiş üyelerimiz:

Sosyal Sunumu:

Derin (10B), Mısra (10B), Sevinç Beste (10B)

Chairman Sunumu:

Azra Derin (9C), Gizem (10D), Zeynep Sude (10D)

Mekanik ve Güvenlik Sunumları:

Ali Emre (11C), Ali (9B), Kerem (10A), Ilgar (12E)