Sinemada Kadın: Öğrencilerimiz Afişlerle Anlatıyor

10 yılı aşkın süredir, her sene olduğu gibi bu sene de Sainte Pulchérie Fransız Lisesi 10. sınıf öğrencileri, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında çalışmalara başladı.

Bu sene kadınların emeğine dikkat çekmek için gerçekleştireceğimiz çalışmanın başlığını, Frankofoni etkinliğimizden destek alarak, “Sinemada Kadın” olarak belirledik.

Öğrencilerimiz, kadınların medya sektöründe yaşadıklarına odaklanarak,  “farkındalık” yaratmayı amaçlıyor.

Mart ayı içerisinde gerçekleştireceğimiz “Sinemada Kadın” başlıklı sempozyum öncesi, öğrencilerimizin afiş çalışmalarını aşağıda bulabilirsiniz: