Robotik Kulübü: “Sempatik Penguenler” İzmir’e Gidiyor!

Okulumuzun Robotik Kulübü’den "Sempatik Penguenler", 14 Şubat Cumartesi günü İstanbul Kültür Üniversitesi’nde gerçekleşen "First Lego League" yarışmasına katıldı.

Yarışma prosedürü dahilinde kulüp ekibimiz üç kez sahneye çıkmış ve beş kez jüri oturumlarına katılmışlardır. “Sempatik Penguenler” okulumuzu ve eğitsel kulüblerini başarıyla temsil etmiş ve yarışma stresine rağmen jürinin sorularını en iyi şekilde cevaplandırmışlardır.

Oturumlar sonlandığında, Robotik Kulübü’müz 35 takımın katıldığı “First Lego League” yarışmasında 4. oldu! Bununla beraber, 21 ve 22 Mart 2015’te İzmir’de gerçekleşecek Ulusal Turnuva’ya katılma hakkı elde etmişler ve jüri üyelerine verdikleri akılcı cevapların ardından öğrencilerimiz tüm katılımcılar tarafından ayakta alkışlanmışlardır.

Öncelikle gösterdikleri başarı için “Sempatik Penguenler”imizi kutluyoruz. Projede emeği geçen tüm paydaşlarımıza ve özellikle değerli desteği ve yardımları için Hülya Olguner’e teşekkürlerimizi sunuyoruz.

daha fazla+
yazıyı paylaş