Öğrenciler Arası İş Birliği ve Dayanışma

Akran Dayanışması ve İletişim Becerileri Kulübü

L’escalier Akran Dayanışması ve İletişim Becerileri Kulübü üyeleri, okul deneyimlerini paylaşmak ve merak edilen konular hakkında bilgi vermek için Hazırlık ve 9.sınıf öğrencileri ile buluştu.

Akran Dayanışması ve İletişim Becerileri Kulübü üyeleri, eylül ayındaki oryantasyon gününde okula yeni başlayan öğrencilere destek olmak için Maçka Parkı’ndaydı. İkinci buluşmada ise, hem hazırlık hem de 9. sınıf öğrencilerini sınıflarında ziyaret ederek okul deneyimlerini paylaştılar.

Farklı seviyelerdeki öğrencilerin iş birliği ve dayanışmasını geliştirmek amacıyla düzenlenen bu program, Rehberlik Servisi’nin koordinatörlüğünde gerçekleşti. Kulüp üyeleri Mira Dilek, Ecesu Yöney ve Göksu Adalı, ziyaret ettikleri sınıflarda tecrübelerini paylaşıp, öğrencilerin sorularını yanıtladı. Gündemde öne çıkan başlıklar ise, zaman yönetimi, okul başarısının önemi, ders seçimi, üniversite başvuru sürecine hazırlık ve geleceğe nasıl yatırım yapılabileceği oldu.

daha fazla+