Noël Baba Erken Davrandı !

Noël Baba, bu yıl 14 Aralık Çarşamba günü Lape Hastanesi’ne uğradı ve öğrencilerimizden dördü onu gördü.

Geleneksel olarak, her yıl aynı dönemde, İstanbul Accueil sorumluları, hastanenin 150 sakini için geniş çapta bir beş çayı düzenlerler. Pastalar, kurabiyeler ve meyveler her zaman son derece lezzetlidir ; orkestra daima Noël şarkıları çalarak sakinlerin dünyasına bir renk getirmeye hazırdır.
Bu yıl etkinlik sorumluları “Fransız Hanımefendiler” bizleri de kendilerine katılmaya, onlara serviste yardımcı olmaya, hem de şenliğe tanık olmaya davet ettiler. Gönüllü ekiplerden biri katılmayı severek kabul etti ve öğrencilerimiz hiçbir şeyi atlamadılar : bir el pastalarla, bir diğeri içeceklerle meşgul, iki ayak da dans pistindeydi.

Gelecek sene tekrar davet edilmeyi umuyoruz !

Bu yazı, aynı zamanda Lape Hastanesi Gönüllülerinin sizlere en iyi Noël ve yeni yıl dileklerini iletmelerine olanak sağlamaktadır.