Kapat
Arama yapmak için en az bir kelime giriniz.
Başa dön

Mezunlarımızla Buluşma Günü

Son sınıf öğrencilerimize, yükseköğretim tercihlerini yapmadan önce; o yoldan daha önce geçmiş olan mezunlarımız destek olamaz mı? Elbette olabilir! Zira üniversiteyi, bölümü tanıyan ve bilen, tecrübe sahibi olan onlar.. Biz de bu iki tarafı büyük bir zevkle bir araya getirdik!

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Mezunlarımızla Buluşma Günü’nde, 12. sınıf öğrencilerimiz ve mezunlarımız, 14 Ocak Perşembe günü bir araya geldiler.
Pandemi nedeniyle uzaktan eğitime devam ettiğimiz bu dönemde, mezunlarımız öğrencilerimizin evlerine uzaktan da olsa konuk oldular. Kimi İstanbul’dan, kimi Fransa’dan, kimi de Dubai’den katıldı etkinliğimize… Mesailerine ara verdiler, sınavdan çıkıp bağlandılar, yemek molalarını tecrübelerini paylaşmak için kullandılar. 20 farklı mezunumuz, eğitimleri ve meslek hayatlarına dair görüşlerini paylaştılar, öğrencilerimizin sorularını cevapladılar.
Katılan tüm mezunlarımıza teşekkür ederiz!
X