Marsilya-İstanbul Projesi 5. Gün Fenerbahçe Ziyareti

Marsilya ’dan gelen konuklarımızla bugün Samandra’da Fenerbahçe A takımı antrenmanını izleme fırsatı bulduk.

Okul takımımız antrenörü aynı zamanda Fenerbahçe Klübü alt yapı antrenörü Tamer Sivrikaya’nın organizasyonuyla bugün Fenerbahçe Samandra tesislerini ziyaret ettik. A takım antrenman saati olan 10.30-12.00 arası tesislerde güç ve çabukluk antrenmanı yapan futbolcuları izleyen öğrencilerimiz, antrenman sonrası futbolcularla resim çektirme imkanını da buldular.

Ayrıca bu ziyaretimizi Fenerbahçe TV’de görüntüledi ve öğretmenlerimiz Filiz Şahin, Aziz Alparslan ve Marsilya Honoré Daumier Lisesi öğretmenleriyle söyleşi yaparak, bu futbol projemiz, fotoğraf sergimiz ve 21. Ekim cuma günü yapacağımız dostluk turnuvamız hakkında bilgi aldılar. Neşeli geçen bir antrenman izleme sonrasında,misafirlerimiz boğaz turuna katılmak üzere okuldan ayrıldılar.

Bu proje hakkında yayınlanmış diğer yazıları okumak için aşağıdaki linklere tıklayın:

– Projenin tanıtımı için buraya tıklayın
– Marsilya’lı öğrencilerle söyleşi için buraya tıklayın

– İkinci gün için buraya tıklayın
– Konuklarımızın Sultanahmet gezisi için buraya tıklayın

daha fazla+