2 Mart Pazartesi günü, Sainte Pulchérie Lisesi’nde çok büyük bir karnaval gerçekleştirildi. Bu güzel organizasyon için Kültür ve Etkinlik Komitesi öğrencilerine teşekkür ediyor ve bu makalede sözü onlara bırakıyoruz.

“Ben, 10B sınıfından Seda Saçmacı ve 2 senedir Etkinlik ve Kültür Komitesi’nde yer alıyorum. 2 Mart Pazartesi günü komitemiz tarafından düzenlenen Karnaval etkinliğinde ben de görevliydim: hem dekorasyonda, hem de etkinlikte görev aldım.

Karnavalda makyaj atölyesinde görevliydim; ancak üst katta olan etkinliklerin ziyaretçilerini de gördüm. Ödülsüz olduğu için benim atölyeme sadece gerçekten meraklı olanlar geldi. Katılım çok fazlaydı. Ortada bolca boş alan bırakmamıza rağmen tıklım tıklımdı. Gerçekten emek verilen kostümler vardı ve bunları görünce gerçekten emeklerimin karşılığını aldığımı hissettim. Cuma gününde ben ve birkaç arkadaşım okuldan sonra önce medyateği, sonra tüm okulu süsledik. Tüm okul dediğim öyle büyük bir şey sanmayın. Sadece her katın merdivenlerinde maskeler bağladık. Diğer arkadaşlarım da çok güzel tabloları süslediler.

Genel olarak etkinliği hazırlamak da etkinlik sırasında çalışmak da eğlenceliydi.”

Seda Saçmacı