Konuk Futbol Takımı ile 2. Gün

Marsilya Honoré Daumier Lisesi

Sainte Pulchérie Lisesi, 16-22 Ekim 2011 tarihleri arasında, futbol temalı bir değişim programı çerçevesinde, Marsilya Honoré Daumier Lisesi’nin 16 öğrencisini konuk ediyor. Bu yıl uygulanmaya başlanan bu yepyeni proje, gençlerimize spor aracılığıyla yabancı bir kültürü tanıma fırsatı sunuyor.

Bu sabah Marsilya’dan gelen öğrenciler, okulumuzun futbol takımı ile buluştu. Liselerini ve yaşadıkları kenti daha iyi tanıtabilmek için okulumuzun gösteri salonunda bir powerpoint sunum gerçekleştirdiler. Daha sonra hep birlikte Fenerbahçe Stadını gezmeye gittiler burada soyunma odaları yani başka bir deyimle “sahne arkası” ziyaret edildi, daha sonra da stadın müzesi gezildi. Ardından iki takım antrenman yaptılar. Spor bayrağı altında yaşanacak bir haftanın ilk günü böyle geçti..

Fenerbahçe klubünün web sayfasındaki yazıyı ve fotoğrafları görmek için buraya tıklayın

Konuklarımızın İstanbul gezisi hakkında daha çok bilgi için aşağıdaki linklere tıklayın:

– Projenin tanıtımı için buraya tıklayın
– Fenerbahçe Stadı antrenmanı için buraya tıklayın
– Marsilya’lı konuklarımızın izlenimleri için buraya tıklayın
– Konuklarımızın Sultanahmet gezisi için buraya tıklayın

daha fazla+