Kasımpaşa Çocuk Yuvası Koruma Derneği Yararına URART Projesi

Vakko ile gerçekleştirilen üç yıllık iş biriliğinin ardından Sainte Pulchérie Lisesi iki yıldan bu yana URART firması ile bir takı tasarım projesi üzerinde çalışmaktadır. Öğrenciler tarafından tasarlanan takılar ise her zamanki gibi bir hayır kurumu yararına satılmaktadır.

7 Nisan 2015 tarihinde 9. sınıf öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşen URART Yarışması’nın ödül töreninde 400’den fazla davetli bir araya geldi.

Aylarca süren çalışmaların ardından öğrencilerimiz, görsel sanatlar dersi öğretmenleri ve URART’ın deneyimli tasarımcıları tarafından yönlendirilerek pandantif desenler oluşturmuşlardır. En başarılı tasarımlar URART atölyeleri tarafından hayata geçilmiş, okulumuzda ve aynı zamanda URART mağazalarında satışa sunulmuştur.

Kasımpaşa Çocuk Yuvası Koruma Derneği’ne 10.000 TL bağışta bulunulmuştur.
Dernek hakkında daha fazla bilgi için buraya tıklayın.

Erol Sağmanlı, Rutkay Aziz, Hıncal Uluç, Ayla Dümer, İrem Sak, Esra Zarakol, Melis Ağazat, Özge Zeki, Didem Dayıcıoğlu ve Penok Aris gibi isimlerden oluşan bir jüri tarafından ödüllendirilen tüm öğrencilerimizi gönülden kutluyoruz.

1’incilik ödülü : Deren Bicik
2’ncilik ödülü : Selen Özkan
3’üncülük ödülü : Defne Çağlar
4’üncülük ödülü (Jüri Özel Ödülü) : Parla Yılmaz
5’incilik ödülü : Ebru Kapucuoğlu
6’ncılık ödülü : Meltem Gürkan
7’ncilik ödülü : Zeynep Tibet
8’incilik ödülü : Deniz Önal
9’unculuk ödülü : Batuhan Can
10’unculuk ödülü : Rina Tercan

Basında yayımlanan makaleleri okumak için buraya tıklayın.
Ödül gecesi hakkında daha fazla bilgi için buraya tıklayın.

Değerli destekleri için URART’a ve değerli jüri üyelerine tekrar teşekkürlerimizi sunarız.

daha fazla+
yazıyı paylaş