2012-2013, 1.Yarıyıl 25 Ocak Cuma günü lisemizin öğrencileri ve öğretmenleri karne töreni için bir araya geldi.

Öğrenciler birbiri ardına karnelerini aldılar. Üstün başarı gösteren öğrenciler, arkadaşlarının alkışları arasında sahneye çıkıp Takdir, Teşekkür ve Onur Belgelerini alma sevincini yaşadılar. Onları kutlarız…

Lise müdürümüz M. Abellan konuşması sırasında bir önceki senenin öğrencilerine de değindi. Onları gösterdikleri davranışlardan ötürü kutladı ve gelecek dönemlere örnek teşkil etmelerini dilediğini ifade etti.

Hazırlık ve 9. sınıflarından birçok öğrenci törene müzikli gösterileriyle renk kattılar:
Ayşesu Bozdoğan’ın yaptığı Amélie Poulain Valsı salonu bambaşka bir boyuta götürdü. Bu güzel dans gösterisinden sonra Beril Borali piyanoda bir tango yorumunu çaldı. Beliz Ürkmez ise bir yandan piyano çalıp diğer yandan seslendirdiği “Here with me” parçasıyla izleyenleri adeta büyüledi. Bu güzel gösteriyi de Yaren Sancak’ın bir sonatı takip etti.

Onur ödüllerinin ve 12. sınıfların karnelerinin verilmesinden sonra, Masis Aram Gözbek’in yönetimindeki SP Caz Korosu, MammaMia ve Money Money Money parçalarını salonda kopan alkışların eşliğinde seslendirdi.

Aşağıdaki albümde etkinlik sırasında çekilen fotoğrafları görebilirsiniz.

daha fazla+