Kapadokya Binicilik ve Doğa Sporları Kampı

Bu sene, geçen yıl olduğu gibi, 8-12 Haziran tarihlerinde Kapadokya’daki binicilik ve doğa sporları kampımız Avanos Kirkit Otel’de gerçekleştirildi. 20 öğrenci ve 3 öğretmenden oluşan gruba UCPA uzman eğitimcileri de önderlik ettiler. Kamp, öğrencilere spor eğitiminin yanı sıra otonomi becerileri geliştirme olanağı sundu.

“Vahşi atlar ülkesi” olarak anılan Kapadokya’nın eşsiz tabiatında, Peri Bacaları’nın arasında gerçekleştirdiğimiz kampta, bu yıl binicilik eğitimi, atlı safari, trekking turları, bisikletli safari etkinliklerini gerçekleştirdik. Bunun yanında, bölge kültürünü tanımak ve daha iyi anlamak için katıldığımız çömlek atölyelerinde her öğrencimiz çömlek yapımını denedi. Bölgedeki antik kent gezileri de bölgenin tarihini keşfetme olanağı sundu.

Önümüzdeki yıl kampımız yeni etkinliklerle zenginleşecek ve tekrarlanacaktır.

Gelecek yıl görüşmek üzere!