IELTS Sınavında Büyük Başarı

Okulumuz 11. sınıf öğrencileri girdikleri IELTS (Uluslararası İngiliz Dili Sınav Sistemi) sınavını başarıyla tamamladılar.

“1989 yılında ilk kez yapılmaya başlanmış ve 2012’de iki milyondan fazla kişinin girmiş olduğu IELTS (Uluslararası İngiliz Dili Sınav Sistemi) sınavı yurt dışında okumak isteyenler için İngilizce’yi hangi seviyede kullanabildiklerini gösterme hususunda gereklidir. Özellikle İngiltere, Amerika ve bazı Avrupa ülkelerinde eğitimlerini sürdürmek isteyen öğrencilerin girmesi gereken bu sınavda dokuz seviye vardır. İşte biz de 11 Nisan 2015 sabahı bu sınava, en iyisini yapma umutlarıyla girdik. O sabah Boğaz’da olan sis içimizi karartsa da bunun bizi yıldırmasına izin vermeyerek bu sınava girdik ve hepimiz iyi notlarla bu sınavı başarıyla bitirdik. Artık IELTS sonuçlarımız gelecek sene üniversitelere başvurularımızı yaparken bize yardımcı olmak için hazır bekliyorlar olacaklar ve iki sene boyuncada bizim için orada olmaya devam edecekler.”

Ulya Yılmaz – 11D

Tüm öğrencilerimizi gösterdikleri başarılardan ötürü gönülden tebrik ederiz.

daha fazla+
yazıyı paylaş