i Buenos días Andalucía!

6 ile 11 Haziran tarihlerinde öğrencilerimizle İspanya’ya bir gezi düzenledik. 10. sınıflardan 24 öğrenci ve 3 öğretmenimizle Endülüs’te harika bir hafta geçirdik...

Endülüs Gezisi

Madame Danièle, Madame Berna ve Erol Bey ile gerçekleştirdiğimiz gezimizde önce İspanya’nın Endülüs bölgesinde bulunan Cordoba, Granada ve Sevilla şehirlerini, daha sonra ise Toledo ve Madrid’i gezdik.

Birçok camii, katedral, sinagog ve saray ziyaret ettik, Endülüs’ün dar sokaklarını ve Toledo’nun yokuşlarını keşfettik, farklı mimari yapıları inceledik, kulelere çıktık, öğretmenlerimizin hazırladığı kitapçıklardaki sorulara cevaplar aradık, İspanyolca dersleri aldık, churros yedik, flamenko kursuna ve gösterisine katıldık.

Son olarak Real Madrid’in Santiago Bernabéu Stadyumu’nu gezdik ve bu güzel geziyi sonlandırıp İstanbul’a döndük.