HMUN İçin Geri Sayım

İngilizce MUN Kulübü öğrencileri 4-7 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek Haarlem MUN Konferansı için yola çıkıyor...

Sainte Pulchérie Lisesi, İngilizce MUN Kulübü’nden 14 öğrencisi ile Hollanda’nın Haarlem kentinde bu yıl 22.si düzenlenecek olan HMUN konferansına katılacak. Öğrencilerimiz Hollanda kültürünü, yaşam biçimini yerinde izlerken, ortak dil İngilizce ile düşünüp hareket edecekleri unutulmaz bir konferans deneyimi yaşayacaklar. Öğrencilerimiz bu konferansta üstlenecekleri Büyükelçi, Delege gibi birbirinden önemli pozisyonlardaki rolleri için Ekim ayından bu yana hazırlanmaktalar.

Bu yıl münazara konuları, siber müdahalenin demokrasiyi tehdit etmesi, küresel ekonomik gücün değişmesi, mültecileri topluma dahil etme uygulamaları, yerel halkların rezervlerini koruma yolları sağlama, devam eden Boko Haram meselesi, dijital çağda gizlilik hakkına müdahaleleri azaltma vb. gibi geniş bir yelpazeye yayıldı.

Sayın velilerimizin Sabiha Gökçen Havalimanı’ndaki buluşma saatlerini not etmelerini rica ederiz:
4 Nisan 2019 Perşembe günü 09:00’da Pegasus Hava Yolları kontuvarının önü.
Öğrenciler, 7 Nisan 2019 Pazar günü 20:55’te Sabiha Gökçen Havalimanı’na ineceklerdir.
İhtiyaç halinde, belirtilen numarayı arayabilirsiniz: +90 532 765 78 27

daha fazla+