Hazırlık sınıfları bu sene 13. kez düzenlediğimiz Yeşil Sınıf programıyla Kapadokya’ya gidiyor. Bir hafta boyunca fen derslerinde inceleyecekleri doğayı keşfedecek ve tüm gezi boyunca Fransızca konuşacaklar.
Kapadokya’da Yeşil Sınıf programımızın amacı, öğrencilerin okul dışında farklı bir çalışma ortamı bulması, aynı düzeydeki öğrenciler arasında dayanışmayı güçlendirmek, onlara sorumluluk bilinci ve otonomi aşılamak.
Öğrenciler ve öğretmenler, 24 Mart 2019 Pazar günü Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Pegasus Havayolları ile Kayseri’ye uçacaklar. Sabiha Gökçen Havalimanında saat 12.30’da önceden belirlenen buluşma noktasında buluşulacaktır.
29 Mart Cuma günü velilerin saat 17:30’da İstanbul’a dönmüş olacak öğrencileri karşılamak üzere Sabiha Gökçen Havalimanı’nda olmaları gerekmektedir.
Sorumlu öğretmenler: Yıldız Serim, Nurdan Sivri, Işıl Baykal, Jocelyne Burkmann, Narod Berberoğlu, Samira Nori, Feyzi Ocan, Stella Murat ve Korkut Demirci.
Acil durumlarda öğretmenlerle irtibat telefon numarası: 0532 765 78 27
Kapadokya’ya giderken getirilmesi gereken malzemelerin listesi ektedir.
