Fotoğraflarla Karne Töreni

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Bu dönem karne töreni iki farklı tarihte gerçekleşti: 12. sınıflar 21 Ocak’ta, hazırlık sınıfları, 9., 10. ve 11. sınıflar ise karnelerini 22 Ocak 2016 tarihinde aldılar. Eğitim öğretim yılının öne çıkan bu anına geri dönelim...

Sınıflar birbiri ardına karnelerini aldılar. Önceden seçilen öğrenciler, arkadaşlarının tezahüratları eşliğinde sahnedeki yerlerini aldılar. Takdir, teşekkür ve onur belgeleri öğrencilerimizin 1. dönemdeki çalışmalarını ödüllendirmek üzere dağıtıldı.

Okul Müdürü M. Abellan 12. sınıf öğrencilerimizi tebrik etti ve üniversite sınavını da içine alan zorlu süreç için şimdiden onlara başarılar diledi.

Bu iki törende çekilen fotoğrafları aşağıda yer alan fotoğraf albümü aracılığıyla keşfedebilirsiniz..

daha fazla+