Fotoğraflarla Fransız Kabaresi

Lisemizin müzik, tiyatro, dans, perküsyon gibi çeşitli kulüpleri, kabarenin çeşitli bölümlerini izleyenlere sunmak üzere sahneyi paylaştılar.

Jean Cocteau’nun değeri fark edilmemiş olan “Haksız yere şüphelenilen eş” adlı piyesinin Fransızca tiyatro kulübü tarafından temsili ile gece başladı. Beş gün boyunca tiyatro kulübü öğrencileri ve Decartes-Maupassant Lisesi’nden gelen Fransız öğrenciler, sanatçı Stéphan Ramirez ile birlikte atölye çalışmalarına katıldılar. Bu çalışma, izleyicilerin beğenisini kazanan, yaratıcılık, eğlence ve duyarlılık içeren bir çalışma oldu. Bize yaşattıkları bu keyifli dakikalar için öğrencilerimizi tebrik ederiz. Steven Champs’ın Hip hop grubunun dansları ve ardından Hande Ermiş’in jazz pop grubunun dansları ile gece daha da keyifli bir hal aldı. Dans gösterilerini, Alasubayo perküsyon grubunun performansı izledi ve müzik, salonun ambiyansını belirledi… Enerji dolu öğrenciler, performanslarla dolu mükemmel bir gece sundular. Herkese teşekkürler! Frankofoni Festivali’nin neşe dolu geçmesi dileğiyle !

Aşağıda geceye ait fotoğrafları bulabilirsiniz.