Erasmus+ Okullar Arası Değişim Ortaklıkları (KA229) Projesi Haziran Ayı Toplantısı

Sainte Pulchérie Lisesi’nin de ortak olduğu, Erasmus+ Okullar Arası Değişim Ortaklıkları (KA229) proje ortakları aylık çevrimiçi toplantısını 11 Haziran 2021 tarihinde gerçekleşti.

Avrupa Birliği tarafından desteklenen “Participation of Pupils at European Schools: How Democratic are our Schools for Pupils in Europe?” (Öğrencilerin Avrupa okullarındaki katılımı: Avrupa’da okullarımızda öğrencilerimiz ne kadar demokratikler?) başlıklı Erasmus+ Programı Okullar Arası Değişim Ortaklıkları/Okul Eğitimi Stratejik Ortaklıklar projemizin bu ayki çevrimiçi toplantısı, Alman koordinatörümüz öncülüğünde 11 Haziran 2021 tarihinde yapıldı.

Toplantıda 7 Mayıs tarihinde, demokrasi ve dil bağlamı içinde, öğrencilerin sunumlarıyla yapılan Litvanya Ulusal Konferansı değerlendirilerek, öğrencilerimizin başarısı vurgulandı. Ayrıca, proje planına göre 11 Temmuz 2021 tarihinde Almanya’da yapılması planlanan proje öğretmenleri workshop çalışmasına katılım için yapılması gereken çalışmalar üzerinde karşılıklı görüşmeler yapıldı.

Gelişmeler için takipte kalın…