Okulumuz Fransızca ve din kültürü zümreleri 10 ile 15 Haziran tarihleri arasında İspanya’nın Endülüs bölgesine eğitim gezisi düzenlemektedir.

Endülüs bölgesine yapılacak bu gezinin amacı, öğrencilerimizin çeşitli inanç ve kültürlerin birlikte yaşam anlayışlarını araştırmalarını ve evrensel kültür birikimlerini arttırmalarını sağlamaktır. Bu gezi boyunca Endülüs’ün tarihi ve turistik yerlerini Fransızca konuşan rehberler eşliğinde gezme ve gözlemleme fırsatı yakalayacaklardır.

Gidiş:
10 Haziran Cumartesi günü, Pegasus Hava Yolları PC 1099 sayılı uçuşla Endülüs’e gidecek öğrencilerimizin en geç saat 06.30’da Sabiha Gökçen Havalimanı’nda hazır bulunmaları önemle rica olunur.

Dönüş:
15 Haziran Perşembe günü saat 14.15’te Madrid’den kalkan Pegasus uçağıyla saat 19.00’da Sabiha Gökçen Havaalanı’na iniş yapılacaktır.

Velilerimizin gezi süresince acil durumlarda arayabileceği telefon numarası (Erol Bey, Danièle Hanım): 0090 530 523 63 26 ve 00 34 689 05 07 58