Eğitim Yılı Sona Eriyor…

Karne Töreni Karne töreni sebebiyle bütün öğretmenler ve öğrenciler, 14 Haziran cuma günü lisemiz gösteri salonunda bir araya geldi.

Öncelikle hazırlık sınıfları, ardından da 9., 10., 11., ve 12. sınıflardan öğrenciler karnelerini almak üzere sahneye çıktılar.

Karne töreni birçok gösteri eşliğinde gerçekleşti:

• 4 Öğrenci, kendilerini dikkatle dinlemekte olan salona, keman ve piyano eşliğinde hazırladıkları parçayı çaldılar.
  • Okulumuz müzik grubunun yorumladığı enerji dolu iki parça, arkadaşları tarafından çok beğenildi.
  • Artemis Erensoy adlı öğrencimiz harple zorlu bir parçanın üstesinden geldi.
  • Masis Aram Gözbek ve Efe Çalımlı tarafından yönetilen “SP Caz Korosu”, meşhur şarkıları “Kızılcıklar Oldu mu?”yu seslendirdiler ve bir kez daha dinleyicilerin beğenisi kazandılar.

Tören boyunca çalışmaları ve çabalarından ötürü onurlandırılan bütün öğrencileri tebrik ediyoruz. Bu tören, bir eğitim-öğretim yılının daha sona erdiğinin ve yaz tatilinin başladığının bir göstergesi…Herkese iyi tatiller!

daha fazla+