Datça’da Muhteşem Bir Yaz Okulu!

Datça’da geçen iki haftanın ardından öğrencilerimiz gerçek birer su sporları uzmanı haline geldiler ve UCPA’nın Yelken Okulu’nda, açık havada gerçekleştirilen derslere büyük bir dikkatle katılım sağladılar.

Yaz okulu öğrencilerimiz son derslerinde sürrealist bir oyun olan “Müstesna Kadavra”dan esinlenerek hazırlanmış Fransızca yazı oyunları oynadılar. Önce gruplara ayrılarak birbirinden bağımsız kelime öbekleri yazdılar, ardından tesadüfi bir şekilde bir araya getirilen bu kelimeler ilginç bir hikaye yaratarak öğrencilerin eğlenceli vakit geçirmesini sağladı.

Oyundan bazı örnekler:

- Sörf bizi yiyen bir çiçek gibidir.

- Dersler, beni prenses gibi hissettiren Bora’nın gözleri gibidir.

- Animatörler gökyüzü renklerine sahip balıklar gibidir.

- Animatörler bizi çok seven UCPA süper kahramanları gibidir.

- Sörf sevdiğin bir kabus gibidir.

- Datça’daki arkadaşlarım zıplayan çikolatalar gibidir.

- Dersler hayatı toz pembe hale getiren kil gibidir.

Kollektif yaşam, spor ve Fransızca çerçevesinde gerçekleştirilen bu kamp deneyimini yaşamak isteyen tüm öğrencilerle gelecek yaz buluşmak üzere!
Başarılı bir ders yılı dileriz!

daha fazla+