“Bir Şampiyon İçin Sorular” Yarışmasına Dönüş

İki sunucusu, gönüllü öğrenciler, bir düzine kadar hastane sakini... Acaba içlerinden kim 2013 yılının "Bir Şampiyon İçin Sorular" yarışmasının galibi olacak? 19 Kasım Salı günü 9. sınıf öğrencileri, meşhur TV yarışması etrafında hastane sakinleriyle buluşmak üzere Lape Hastanesi’nin yolunu tuttular.

Buluşma öncesinde her şey özenle hazırlanmıştı: sorular, etkinliğin akışı ve iki sunucunun; Berfinsu ve Okyanus’un seçilmesi.

Öğrenciler hastaların gelmesini beklerken spor salonunu hazırladılar, masaların yerleştirilmesi, getirilen pastaların paylaştırılması ve günün sunucuları için hazırlanan notların okunmasıyla ilgilendiler.

Yarışmacılar, hemşirelerin ve stajyerlerin eşliğinde tam zamanında geldiler, yerlerini aldılar ve yarışma başlamadan önce partnerleri olan lisemiz öğrencileriyle tanıştılar.

Program, genel kültür (tarih, coğrafya, sinema, televizyon), nesne, hayvan ya da koku bulmacaları, tekerleme, sessiz sinema ve “blind test” musical olmak üzere 7 aşamadan oluşmaktaydı.

Koklama, işitme, dokunma, görme ve tat alma duyularına hitap eden bu oyunlar, hastane sakinlerinin ilgisini çekti.

Bu yarışma ve konsantrasyon saatinin ardından herkes, öğrencilerin hazırladığı pastalar ve Lape repertuvarında yer alan geleneksel şarkılar etrafında bir araya geldi.

Hastane sakinleri ve öğrenciler birbirleriyle vedalaştıktan sonra, bazı öğrenciler erkek kapalı servisini ziyaret etti. Bu buluşma katılımcıları şüphesiz mutlu etti.
Bambaşka bir evreni keşfeden öğrencilerin büyük bir kısmı Lape’ye tekrar gelmeye kararlı. Etkinlikte yer alanların çoğu, bu yeni senede gönüllü olmak istiyorlar. Yeni ekibimizin uzun ömürlü olmasını dileriz!

daha fazla+