Bir Şampiyon İçin Sorular -Frankofon Liseler Arası Yarışma

2016 10 yılı aşkın süredir her yıl olduğu gibi Sainte Pulchérie Lisesi, Frankofon liseler arası "Bir Şampiyon İçin Sorular" yarışmasını düzenledi. Geleneksel bilgi yarışmamız France 3 ve TV5 kanallarında yayımlanan programdan özgürce uyarlanmıştır.

Bu yılki “Bir Şampiyon İçin Sorular” yarışması 15 Mart Salı günü, Galatasaray Lisesi, Saint Benoît Lisesi, Saint-Joseph Lisesi , Saint Michel Lisesi ve Sainte Pulchérie Lisesi olmak üzere İstanbul’dan 5 Frankofon lisenin katılımıyla gerçekleşmiştir.

Kalabalık bir izleyici kitlesinin coşkulu tezahüratları eşliğinde 2 saatten fazla neşeli bir mücadele veren, “Kazanan 9”, “Tematik sorular” ve “Ben kimim?” gibi zorlu etapları başarıyla geçen ekipler arasından kazanan Sainte Pulchérie Lisesi oldu. Onur’u kutluyoruz! Öğrencilerimizin tümünü içtenlikle kutluyoruz!

Bütün yarışmacıları tebrik ediyor, öğrencilere eşlik eden öğretmenlerimize ve arkadaşlarını yürekten destekleyen tüm izleyicilere teşekkür ediyoruz.

Gelecek yıl buluşmak üzere!

Sonuçlar:

1. ONUR ALPTEKİN (Sainte Pulchérie Lisesi)
  2. BORAN KUZHAN (Galatasaray Lisesi)
  3. BERK TUNÇ (Sainte Pulchérie Lisesi ) ve EKİN ZORER (Saint Joseph Lisesi)